Wijnen

Champagne Bruno Michel Assemblée Brut in FSC wijnkist BIO

Een prachtige Champagne om cadeau te doen, deze Champagne Bruno Michel Assemblée Brut . We leveren hem in een FSC gecertificeerde wijnkist, dus daarmee is dit cadeau dik in orde: heerlijke biologische Champagne in een kistje van hout uit verantwoord gekapte bossen.

Zakelijk? Vraag offerte aan!

41.45
Direct uit voorraad leverbaar
  • Voor 16:00 besteldDezelfde dag verstuurd
  • 100% Bio 100% LekkerGrootste aanbod biowijnen
  • Gratis verzendingBij bestelling vanaf €70

Kenmerken

Kenmerken
Productiewijze Biologisch
Geschikt voor veganisten? Deze Champagne is geschikt voor veganisten
Kenmerken
Wijnhuis Bruno Michel

Gegevens

Meer over dit geschenk

Champagne Bruno Michel Assemblée Brut is een heerlijke gulle, biologische Champagne. Vol en appelig. Met de geur van brood en elegant bittertje. En hoewel Brut (droog), toch ook een klein zoetje, dat mooi in balans wordt gehouden door de zuren. Gemaakt van twee van de drie klassieke champagnedruiven Pinot Meunier (53%) en Chardonnay (47%).

Wil je meerdere kisten versturen of een persoonlijke boodschap toevoegen? Neem dan contact met ons op, we regelen het voor je! We hebben een beperkt aantal kisten op voorraad, maar kunnen snel (heel veel) extra kisten leveren. Een briefje toevoegen of naar meerdere adressen versturen, het kan allemaal. (Bedrijven kunnen bij ons op factuur betalen. Mail je bestelling door met het factuuradres, dan maken we het in orde.)

Zakelijk? Vraag offerte aan!

Reviews

Champagne Bruno Michel Assemblée Brut in FSC wijnkist BIO
Sterren