Italiaanse biologische wijn

Italiaanse biologische wijn
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
per pagina

43 Resultaten

Van laag naar hoog sorteren
  1. Poderi dei Colli Falerio DOP BIO
    Poderi dei Colli Falerio DOP BIO
    - gevaarlijk lekker -
     
    Aanbiedingsprijs 7.19 Normale prijs Sorry, your browser does not support inline SVG. 7.99
  2. Giol Cabernet Sauvignon No Sulphur Added
    Giol Cabernet Sauvignon No Sulphur Added BIO
     
    Aanbiedingsprijs 7.19 Normale prijs Sorry, your browser does not support inline SVG. 7.99
  • Voor 16:00 besteldDezelfde dag verstuurd
  • 100% Bio 100% LekkerGrootste aanbod biowijnen
  • Gratis verzendingBij bestelling vanaf €70
  1. Giol Merlot No Sulphur Added
    Giol Merlot No Sulphur Added BIO
    Frank's Keuze
    - soepel, zonder sulfiet -
     
    7.99
  • Voor 16:00 besteldDezelfde dag verstuurd
  • 100% Bio 100% LekkerGrootste aanbod biowijnen
  • Gratis verzendingBij bestelling vanaf €70
  1. San Pietro Nero
    San Pietro Nero BIO
    - prachtig in balans -
     
    15.99
  2. Solluna Sangiovese
    Solluna Sangiovese BIO
    - soepel, klein zoetje -
     
    5.49
  • Voor 16:00 besteldDezelfde dag verstuurd
  • 100% Bio 100% LekkerGrootste aanbod biowijnen
  • Gratis verzendingBij bestelling vanaf €70
  • Voor 16:00 besteldDezelfde dag verstuurd
  • 100% Bio 100% LekkerGrootste aanbod biowijnen
  • Gratis verzendingBij bestelling vanaf €70
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
per pagina

43 Resultaten

Van laag naar hoog sorteren
Italiaanse wijn is fantastisch! Sorry, maar ik (Frank) ben verknocht aan dit wijnland. Geen land waar zoveel wijnbouw plaatsvind en geen land dat zoveel verschillende wijnen en druiven herbergt. In Italie wordt letterlijk van het Noorden tot in de "hak van de laars" wijn verbouwd. Iedere regio kent zijn eigen lievelingen, haar eigen druiven en haar eigen unieke wijnen. Dat maakt Italië zo'n interessant wijnland. En weet je wat mooi is? Biologische wijn is eigenlijk al jaren de standaard in Italie. Ook wijngaarden die niet bio-gecertificeerd zijn werken vaak al jaren op biologische wijze. Heerlijk toch?