Klantenservice

BiologischeWijnwinkel.be stelt alles in het werk om jouw wijn veilig, snel en heelhuids thuis te bezorgen. 

Levering & levertijd
Wijnen die op werkdagen voor 16:00 worden worden besteld, worden nog dezelfde dag uitgeleverd via PostNL of DPD en deze worden over het algemeen reeds de volgende dag geleverd. Het kan soms een dag langer duren in België. PostNL en DPD bezorgen elke dag, behalve op zondag en op feestdagen. Wij verpakken je wijn in speciale dozen, waardoor breuk uitgesloten is. En mocht er toch een fles kapot gaan onderweg, dan krijg je van ons uiteraard een nieuwe! Bij een bestelling boven de € 70,00 betaal je geen bezorgkosten, onder dit bedrag brengen wij € 6,95 in rekening. Mocht de levertijd onverwachts meer tijd in beslag nemen, dan nemen wij via de mail contact met je op. 

(Voor bedrijven en horeca hanteren we andere bezorgtarieven. Op onze zakelijke pagina en horeca pagina vind je hierover meer informatie.) 

Betaalmogelijkheden
Je kunt met Mister Cash / Bancontact betalen via je eigen bank. Dat is wel zo vertrouwd. Je kunt ook betalen via Paypal en tevens accepteren wij credit cards. Ons betalingsverkeer wordt geregeld door MultiSafePay. Zij doen dit voor duizenden webshops in België en daarbuiten. Betalingen op BiologischeWijnwinkel.be verlopen altijd via een beveiligde verbinding. Nadat je je betaalwijze hebt geselecteerd word je omgeleid naar MultiSafePay. Na betaling keer je terug op BiologischeWijnwinkel.be. 

(Zakelijke klanten en horecabedrijven kunnen op rekening betalen. De factuurtermijn is 30 dagen. Neem hiervoor aub contact op via biologischewijnwinkel@gmail.com. Wij vernemen graag het factuur- en verzendadres en maken het dan voor je in orde.) 

Retourneren
Je bedacht over de aankoop? Geen probleem. Ongeopende flessen kunnen altijd worden teruggestuurd. Je krijgt dan het aankoopbedrag terug. De verzendkosten voor het retourneren zijn wel voor rekening van de afzender. Verpak de flessen a.u.b. zorgvuldig of stuur ze terug in de originele verzenddoos. Neem hiervoor contact met ons op via biologischewijnwinkel@gmail.com of bel met +31 85 - 30 38 435. Retourneren kan tot 3 maanden na aankoop. 

Klachten
Is er iets niet in orde met je bestelling? Of heb je een klacht over BiologischeWijnwinkel.be? Laat het ons a.u.b. weten via biologischewijnwinkel@gmail.com of bel met +31 85 - 30 38 435.