Wijnen

Osoti Rioja Crianza in FSC wijnkist BIO

Roija. Wie houdt er niet van? Rioja's zijn prachtige, diepe, geconcentreerde rode wijnen. Deze wijn van Osoti is daarop geen uitzondering. Wat hem onderscheidt is dat deze op biologische wijze wordt geproduceerd, dus zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en kunstmest en puur natuur. Dat proef je! Een prachtfles om cadeau te doen, zeker in een kist. Deze is trouwens ook OK: gemaakt van FSC-gecertificeerd hout.

Zakelijk? Vraag offerte aan!

16.95
Direct uit voorraad leverbaar
  • Voor 16:00 besteldDezelfde dag verstuurd
  • 100% Bio 100% LekkerGrootste aanbod biowijnen
  • Gratis verzendingBij bestelling vanaf €70

Kenmerken

Kenmerken
Productiewijze Biologisch
Kenmerken
Wijnhuis Osoti

Gegevens

Meer over dit geschenk

Osoti Rioja Crianza: dit is een krachtige, volle en elegante wijn. Zeer compleet met een neus van chocolade, laurier, braam en kers. In het smaakpallet pruim en een beetje anijs. Zachte tannines en frisheid. Biologische Rioja uit de hogere klasse. Een zeer mooie wijn voor een goed diner.

Wil je meerdere kisten versturen of een persoonlijke boodschap toevoegen? Neem dan contact met ons op, we regelen het voor je! We hebben een beperkt aantal kisten op voorraad, maar kunnen snel (heel veel) extra kisten leveren. Een briefje toevoegen of naar meerdere adressen versturen, het kan allemaal. (Bedrijven kunnen bij ons op factuur betalen. Mail je bestelling door met het factuuradres, dan maken we het in orde.)

Zakelijk? Vraag offerte aan!

Reviews

Osoti Rioja Crianza in FSC wijnkist BIO
Sterren