RelatiegeschenkenVoor bedrijven en organisaties bieden wij uitgebreide mogelijkheden. Je kunt bij ons terecht voor relatiegeschenken, luxe verpakkingen en het bedrukken en lasergraveren van wijnkisten. Wij helpen je natuurlijk met de keuze van de wijn. 

Zakelijk wijn bestellen bij BiologischeWijnwinkel.be: 
- Relatiegeschenken
- Uitgebreide maatwerkmogelijkheden
- Betalen op rekening
- Gratis wijnadvies
- En natuurlijk alles biologisch en duurzaam 

Bedrijven kunnen bij ons op rekening betalen. Wij stellen graag een offerte voor je op waarbij we rekening houden met specifieke wensen. Per offerte bekijken we wat de verzendkosten zijn. Afleveren op meerdere adressen behoort ook tot de mogelijkheden. 

Smaakvolle relatiegeschenken
Biologische wijn is wijn met een verhaal en daarmee mooie wijn om weg te geven. Het is het verhaal van wijnboeren die hun wijngaard koesteren en die nauw samenwerken met de natuur om zo het mooiste uit hun druiven te halen. Dat wetende smaken onze wijnen net een tikkie beter! 

Biologische geschenken
Verras je medewerkers met een biologisch geschenk. Wij leveren natuurlijk de wijnen, maar ook andere dranken, etenswaren en delicatessen – zoals Champagne, cider, olijfolie, chocolade, pesto, koffie, thee, etc. – zijn geen probleem. Samen stellen we het kerstpakket samen. Wij verpakken het pakket in een duurzame verpakking, zodat het 100% verantwoord is. Een persoonlijke boodschap toevoegen is geen probleem. 

Wijnkisten bedrukken of lasergraveren
Wij kunnen je wijnkist bedrukken of lasergraveren, bijvoorbeeld met een logo of een gepersonaliseerde boodschap. Logo’s drukken wij fullcolour, middels zeefdruk, op het deksel, in elke gewenste grootte. Bij lasergraveren (logo en tekst worden dan in het deksel “gebrand”) kunnen we zelfs verder gaan en ieder deksel volledig personaliseren, bijvoorbeeld met de namen van de ontvangers of een persoonlijke boodschap. 

Benieuw naar de mogelijkheden of vragen?
Wij adviseren je graag bij de keuze van de wijnen en het samenstellen van een mooi geschenk. Mail naar biologischewijnwinkel@gmail.com of bel ons op +31 85 30 38 435